Diensten op een rijtje.

Hier vind je mijn diensten. Schroom echter niet om contact op te nemen over een specifiek vraagstuk, ik help je graag.

mobile-wrapper code sheep website
desktop-wrapper code sheep website
Websites

Zoek je een mooie website
voor jezelf of jouw bedrijf?

Zoek je een mooi portfolio om je werk te presenteren, of je CV aan te bieden? Zoek je een website voor jouw bedrijf? Misschien breng je een nieuw product op de markt en wil je deze promoten?

Ik heb veel ervaring met het bouwen van websites. Ik kan ook een mooie website maken in Wordpress, waarmee je zelf je website kunt onderhouden met het uitgebreide CMS (Content Management System).

Responsive Design

Expertise

Webapplicaties

Wil je iets automatiseren?
Kies voor een webapplicatie.

Heb je een bedrijf en wil je een kritiek proces automatiseren? Ga dan voor een webapplicatie. Met een webapplicatie kun je veel tijd en geld besparen, en ben je eindelijk af van alle papieren documenten.

Natuurlijk hoef je niet persé iets te automatiseren voor een webapplicatie. Kijk maar eens naar de website van Facebook. Dit is ook een webapplicatie! Heb jij een goed idee en wil je kijken wat de mogelijkheden zijn? Je mag altijd contact opnemen.

Maatwerk

Automatisering

illustration
Stockholm-icons / Code / CodeCreated with Sketch.

Nieuwste technieken

Ik ben modern en heb ervaring met de nieuwste technieken, o.a. met Angular, ReactJS, Flutter, Swift, etcetera.

Stockholm-icons / Shopping / Box#3Created with Sketch.

Compleet pakket

Ik heb alle kennis en tools in huis om jouw oplossing van A tot Z te realiseren. Zo kan je voor alles bij mij terecht.

Stockholm-icons / Devices / CPU#1Created with Sketch.

Snelle hosting

Na afloop kun je jouw website op mijn snelle hostingpakket kwijt. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken!

... ...
... ...
Apps

Ga voor de beste ervaring
met apps voor Android en iOS.

Ik heb veel ervaring met bouwen van Apps voor zowel Android als iOS. Mobiele apps bieden de beste ervaring voor jouw gebruikers, en doordat ze speciaal zijn ontwikkeld voor smartphones, zijn ze ook nog eens supersnel.

Apps bouwen is een vak apart. Om jou tijd en geld te besparen, bouw ik de apps in Flutter en Ionic. Heb je liever een Native app? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Android en iOS

Beste mobiele ervaring

APIs

Server nodig? Kies voor een
supersnelle REST API.

Ik heb veel ervaring met het ontwikkelen en bouwen van REST API's. Een goede API is onmisbaar bij een mooie webapplicatie of app. API's zijn ook gemakkelijk uit te breiden, waardoor er altijd ruimte is voor doorontwikkeling aan jouw producten.

Heb je een specifieke wens voor je API, zoals de programmeertaal of platform? Neem dan even contact op.

REST API

Super snel

illustration

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Ontvang vrijblijvend een offerte en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

Offerte aanvragen

De snelste en nieuwste technieken.

Die geven jouw product een moderne uitstraling!

Ik werk met de nieuwste technieken, om het ontwikkelen van jouw website of app zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken. Ik werk o.a. met Angular, ReactJS, NodeJS, Ionic, Flutter, iOS, Android, etcetera. Deze technieken zijn niet alleen snel, ze zorgen ook voor meer kwaliteit in jouw product.

Ontwikkelen voor (native) iOS en Android vereist veel werk en tijd, omdat je letterlijk twee keer dezelfde app moet bouwen. Eentje voor iOS, en eentje voor Android. Dit is natuurlijk nogal omslachtig. Flutter en Ionic bestaan deels om die reden. Ik heb veel ervaring met deze technieken, en deze sluiten goed aan bij mijn bestaande vaardigheden met Web Development. Mijn voorkeur gaat daarom uit naar deze technieken!

Ik vind het belangrijk dat jij tevreden bent met jouw product. Om die reden bied ik tussendoor ruimte om je product te testen. Dan kunnen we vroeg in het proces eventuele problemen vinden en dit corrigeren.