Informatie is kennis.

Transparantie is belangrijk. Ik vertel je graag wat meer over dit bedrijf.

illustration
Anno 2020

Een enthousiaste startup
van nederlandse bodem.

Code Sheep is in 2020 opgericht. Code Sheep is een enthousiast en jong softwarebedrijf met een passie voor techniek en goede software.

Wat begon als een leuke hobby, is nu uitgegroeid tot een bedrijf. Ik vind het nog steeds erg leuk om met techniek bezig te zijn, en dat zie je terug in de uitstraling en kwaliteit van Code Sheep.

illustration
Software

Mooie software maken,
daar word ik enthousiast van.

Ik hou ervan om goede, mooie en robuuste software te bouwen. Ik zet dan ook graag een tandje bij om dit voor elkaar te krijgen. Zo krijg je flitsend snelle software die ook nog eens goed in elkaar zit, zodat er genoeg ruimte is voor doorontwikkeling. Dat wil je toch ook?

Ik vind het belangrijk dat jij tevreden bent met jouw product. Wees ook niet terughoudend als je een vraag hebt, ik help je graag!

Begrip voor jouw eisen,
daar kan je op rekenen.

Ik heb begrip voor jouw eisen aan een product, en kom je hierin graag tegemoet. Samen kunnen we kijken naar wat het beste past bij jouw product, en hoe we dit kunnen gaan realiseren.

Begrip

Expertise

Maatwerk

Koffie

Ontmoeten

Het wordt tijd om
even voor te stellen.

Ik ben Thomas, oprichter en eigenaar van Code Sheep. Software en techniek is al heel lang mijn hobby, en na een lange tijd mag ik van deze hobby mijn werk maken. Ik heb meerdere jaren ervaring in het vak, en weet goed mijn weg te vinden in de moderne technieken van tegenwoordig.

Ik ben van mening dat een goed bedrijf zich altijd inzet om zijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo ook bij Code Sheep. Ik zet me graag in om jou te voorzien van een mooie website, webapplicatie of app, of wat anders. Ik ben altijd bereikbaar voor een kopje koffie.

Ik maak graag kennis met je om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.